Бензинови тримери DENZEL.

11 november 2016
toolsworld.com

Светът на инструментите България продължава да разширява гамата от продукти с марка DENZEL. Вече са в продажба 3 нови модела бензинови тримери, подходящи за рязане на треви и храсти.

Тримерите DENZEL се отличават от повечето модели на пазара със своята надеждност, здравина и комплектация.

Предлаганите модели са с по-надеждна връзка между щангата и работната част, надеждни двутактови мотори с медни намотки, и са оборудвани с раменни колани, включени в комплекта.

Тримерите са с мощност от 1 kW до 1.6 kW. и кубатура на двигателя от 32.6 до 51.7 куб.см. Разходът на гориво е по-малко от 0.5 л./час, при обем на резервоара от 0.6 л. до 1 л., в зависимост от модела.

Могат да се ползват както с корда, така и с режещ диск (включени в комплекта), като диаметърът на рязане е 25.5 см. (с диск) и 43 см. (с корда).

Теглото варира между 8.8 и 10.8 кг., в зависимост от модела.

Дръжките за управление (тип „велосипедно кормило“) осигуряват лесно маневриране, здравина на захвата и намаляват умората при продължителна работа.

Предлагаме и изключително разнообразие от корди за тримери DENZEL, с различен тип сечение и дебелина, които са подходящи за всички модели бензинови тримери.

Тримерите се предлагат с 24 мес. гаранция.